»

Cine suntem

PneuMaxx, marca comerciala prin care Bedelco East Europe S.R.L. activeaza pe piata din Romania, reprezinta distribuitorul national de anvelope pentru autovehicule comerciale, oferind o gamă diversificată de produse si servicii specifice, având ca obiect de activitate importul si distributia de anvelope.

Distributia anvelopelor se realizează prin 6 puncte de vânzare si 6 service-uri de roti PneuMaxx, reteaua de distributie fiind într-un proces de extindere. Clientii companiei noastre - flote de transport - beneficiaza de asistenta tehnica in toate service-urile noastre, iar prin oferta variata de anvelope noi, anvelope de camion resapate, in fabrica proprie si anvelope agricole si industriale, PneuMaxx, ofera utilizatorilor un pachet de servicii care are rolul de a optimiza costurile acestora cu anvelopele, cu scopul de a stabili relatii comerciale si parteneriate pe termen lung, reusind astfel sa isi consolideze pozitia pe piata din Romania si sa atraga noi clienti.

PneuMaxx se preocupă continuu de satisfacerea cerintelor clienţilor săi în domeniul anvelopelor de camion şi caută să răspundă prompt cererilor din piaţă, iar o parte din marcile comercializate sunt : Dunlop, Goodyear, Fulda, Sava, Michelin, Kormoran, Continental, Semperit, Matador, Satoya, Triangle, Galaxy, Marangoni. Prin intermediul fabricii de resapare proprii, PneuMaxx oferă servicii de resapare a anvelopelor de camion si pune la dispozitie o gamă largă de anvelope resapate pentru camioane, fabrica de resapare avand la bază tehnologia de resapare Ringtread – Marangoni.

In segmentul anvelopelor de camion PneuMaxx a stabilit un parteneriat exclusiv cu producatorul marcii SATOYA, pentru anvelopele industriale si agricole noi sunt stabilte parteneriate cu producători de renume precum ALLIANCE TIRE CORPORATION si TRIANGLE, iar pentru anvelopele industriale resapate, cu producatorul MARANGONI.

 

Certificat-IQNet-2016

Certificat-ISO-2016

Oferim o gamă diversificată de produse şi servicii specifice, având ca obiect de activitate atat importul şi distribuţia de anvelope noi cât şi productia si comercializarea anvelopelor de camion reşapate prin tehnologia "la rece" - Ringtread System.
NE GASITI SI PE
© Copyright Pneumaxx 2019. Toate drepturile rezervate.