»

Termeni si conditii

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

Acest website (numit în continuare “Site”) este operat de BEDELCO EAST EUROPE SRL, cu sediul în Aleea Camilla nr.2, sat Dragomiresti Deal, com. Dragomiresti Vale, jud. Ilfov, Romania.

 

BEDELCO EAST EUROPE SRL a creat site-ul www.pneumaxx.ro pentru informarea clienţilor, utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos, precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu BEDELCO EAST EUROPE SRL.

 

Proprietate intelectuală

Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a BEDELCO EAST EUROPE SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepţia cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fişierelor, pentru uz personal.

Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: office@pneumaxx.ro.

Drepturi de marcă

Numele PNEUMAXX, logo-ul PNEUMAXX sunt mărci înregistrate de către BEDELCO EAST EUROPE SRL.

Alte mărci sunt de asemenea menţionate pe site. Acestea sunt folosite de BEDELCO EAST EUROPE SRL, fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii propuse de BEDELCO EAST EUROPE SRL.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la BEDELCO EAST EUROPE SRL sau de la titularii respectivi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legilor in vigoare.

 

Conectarea la site

Pentru cine doreşte să realizeze o legătură la site, aceasta trebuie să fie la pagina principală BEDELCO EAST EUROPE SRL (homepage).

 

Acurateţea informaţiei

Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor BEDELCO EAST EUROPE SRL din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. BEDELCO EAST EUROPE SRL va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, BEDELCO EAST EUROPE SRL îşi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.

Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau intregimea acestora. BEDELCO EAST EUROPE SRL exclude orice responsabilitate, in limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

Oferim o gamă diversificată de produse şi servicii specifice, având ca obiect de activitate atat importul şi distribuţia de anvelope noi cât şi productia si comercializarea anvelopelor de camion reşapate prin tehnologia "la rece" - Ringtread System.
NE GASITI SI PE
© Copyright Pneumaxx 2019. Toate drepturile rezervate.